fodmassage

 
 
 

Fodmassage - indkl. hele benet

Der er også muligt at kombinere Ansigt & fodmassage  - velvære til hele kroppen

Fodmassage indvirker på hele kroppen. Den blødgør og afspænder musklerne og giver friere blodgennemstrømning.

Pas godt på dine fødder

Vi glemmer ofte at passe på vores fødder og det er trods alt dem, der skal bære os igennem hele livet. De bliver udsæt for meget hver dag. Vi lukker dem inde i strømper og ikke altid i de sundeste sko eller støvler.

- Løber man for stærkt i hverdagen sætter spændingen sig i lægmusklerne -

Massage  hjælper

Derfor er det vigtigt at de bliver plejet, og hvad kan være bedre end en grundig løsgørelse og dybdegående massage, inklusiv oliemassage.

Massagen vil give dig stor bevægelsesfrihed, både i muskler og led. Og den vil i høj grad forbedre blodcirkulationen. Så du kan komme af med dine affaldsstoffer.

Når du har muskelspændinger i ben og fødder, har det indvirkning på  din bevægelighed og kan være årsag til:

  1. smerte,

  2. uro i benene,

  3. kramper,

  4. forkert gang,

  5. svært ved at “flytte” sig i livet

Der indledes med en samtale efter dit behov, herefter en grundig løsgørelse af fødder, samt hele benet, efterfulgt af en dybdegående oliemassage.

Efter behandlingen

Her er det som ved kropsmassage du kan blive meget træt efter en behandling, da den sætter gang i mange ting, frigør en masse affaldsstoffer, derfor anbefaler jeg at du får drukket en del vand så du hjælper med udrensningen og så at der er mulighed for ro bagefter. Spis lette måltider resten af dagen.

Der skal helst ikke være de store aktiviteter bagefter, kroppen arbejder videre efter endt behandling.

Varighed

30 eller 60 minutter

Hvad siger klienterne:

Jeg har spurgt 20 klienter om hvordan de var tilfredse med fodmassagen. På en skala fra 5 (særdeles tilfreds) til 1 (ikke tilfreds). 18 klienter gav karakteren 5 - 2 gav 4.

Her er eksempler på klientudtalelser:

“ Har tit haft problemer med ve. ben, med smerte og stor ømhed. Det har kun været lidt ømhed at spore, dog ikke det store ”

“ mere afslappet ”

“ Energi og lethed efter at have været helt nede og slappe af. Føles som hel kropsmassage eller god yoga, da man stimuleres fra hovedbund til tæer”

"Jeg deltog som "forsøgsperson" og kan kun anbefale en fodmassage.

For mig er mine fødder de næstvigtigste arbejdsredskaber jeg har. Når man står og går i mange timer belastes fødder og ben rigtig meget.

Fodmassagen giver lettelse i hele kroppen, er utroligt afslappende og man går derfra med 20 år yngre fødder, så man skal bare lige forbi en make-up artist så ansigtet også kan følge med ;-).

Jeg kan varmt anbefale massage af fødderne en gang om måneden, så fødderne bliver vedligeholdt."

  1.   Margrethe Christoffersen, Kok

 

Celina Rye Mejlstrup, har anmeldt Holistisk Massage – 5 Stjerner - Tak Celina