Gæstebog

 
 


Gæstebog


Jeg har flere gange konsulteret Durtia, da jeg lider meget af angst - angsten opstår når jeg får spændinger ved hjertet, i brystet og venstre arm og det har gjort at jeg ikke tør bevæge mig ret langt fra mit hjem. Jeg er blevet undersøgt flere gange for hjertet, og det skulle ikke fejle noget. Men når smerten opstår kommer angsten.

Her har Durtia formået med sin varme og rolighed samt med sin massage givet mig fornyet styrke, smertelindring og held til at få mig til at falde til ro.

Angst er desværre en længerevarende ting at komme ud af, derfor vil jeg fortsat konsultere Durtia til massage.

  1. April 2012, Helene

“Jeg har siden puberteten for omkring 40 år siden lidt af migræne 2-4 dage om måneden.

Jeg har gennem årene været igennem forskellige undersøgelser, henvist til mange fysiurgiske behandlinger og fået ordineret forskellig slags medicin, men uden den helt store virkning. 

Ved et tilfælde fik jeg en kort prøvebehandling med nakke og skuldermassage hos Durtia. Det var utrolig godt. Jeg følte mig mere klar i hovedet og jeg havde efterfølgende færre smerter i nakken. Jeg besluttede derfor, at jeg måtte have flere behandlinger.

Det har jeg ikke fortrudt. Efter nogle måneder har kropsmassagen hjulpet, således at mine alvorlige migræneanfald er forsvundet. Jeg har fortsat enkelte dage med smerter i nakke og øje, men ikke så jeg bliver uarbejdsdygtig på samme måde som tidligere. 

Durtia udstråler ro og balance, så jeg føler mig godt tilpas og er fuldstændig tryg ved at overlade kroppen til hendes hænder.”

  1. Marts 2011, Berit

“Hver mandag siden januar 2008 er Durtia kommet i Aon som massør. Durtia har med sin erfaring og alsidighed inden for massage vist sig at være en god investering for Aon. Medarbejderne er glade for Durtia´s behandlinger, som altid er tilpasset den enkeltes behov”

  1.   Aon Denmark A/S, København

“Vores ansatte er glade og tilfredse med Durtia´s massage”

  1.   FTF, København

“Jeg har aldrig før fået massage som virkede så afslappende og helende som den Durtia udfører. Det er en stor fordel at man inden massagen har en god snak om helbredstilstanden, dermed sættes der fokus på de “ømme” punkter.”

  1.   Sourcing House ApS, Frederiksberg

“ Durtia´s fodmassage er en skøn gave til dig selv (eller én du holder af). 

Efter et varmt fodbad slapper jeg fuldstændigt af, mens kroppen stimuleres fra top til tå.

Jeg er helt flad bagefter - på den gode måde.

Kroppen er varm og arbejder videre. Utroligt at det hele sker fra knæene og nedefter.”

  1.   Annette Roer Højgaard, afdelingsdyrlæge i Fødevarestyrelsen

"Jeg deltog som "forsøgsperson" og kan kun anbefale en fodmassage.

For mig er mine fødder de næstvigtigste arbejdsredskaber jeg har. Når man står og går i mange timer belastes fødder og ben rigtig meget.

Fodmassagen giver lettelse i hele kroppen, er utroligt afslappende og man går derfra med 20 år yngre fødder, så man skal bare lige forbi en make-up artist så ansigtet også kan følge med ;-).

Jeg kan varmt anbefale massage af fødderne en gang om måneden, så fødderne bliver vedligeholdt."

  1.   Margrethe Christoffersen, Kok

“Jeg har været til fodmassage hos Durtia og det har med garanti været en god oplevelse.

Jeg har i mange år døjet med mit venstre ben bl.a  grundet åreknuder. Efter massagen hos Durtia, har jeg faktisk ikke mærket noget til disse smerter.

Når jeg trådte ind af Durtia´s dør, så mærkede jeg med det samme, at her var jeg  i engagerede og kompetente hænder. 

Jeg fik en dejlig behandling, god vejledning og gode råd i hvilke behandlingsmuligheder der er for de forskellige gener, jeg nu døjede med.

Jeg vil hermed give Durtia mine varmeste anbefalinger.”

  1.   Súsanna Vígdá 


Send din historie så den kan komme på siden info@durtia.dk


Tilbage til forsiden